Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Landbouwmachine Industrie

Naast het leveren aan één van de grootste fabrikanten van landbouwmachines in Nederland, leveren wij ook aan diverse midden en klein bedrijven (MKB) in de agrarische en groene sectoren. 

Bij producten die vanwege de hoge aanschafkosten vele jaren in gebruik zullen zijn, is het wenselijk dat de logo, modelnaam en/of typeaanduiding stickers net zolang meegaan. Vanwege het in de toekomst waarborgen van de veiligheid en de bedienbaarheid van machines, is het ook noodzakelijk dat de veiligheids- en instructie stickers langdurig dienen te functioneren. 

Aldoscreen biedt u deze zekerheid. Wij ondersteunen de klant in meer aspecten dan enkel het leveren van haar producten. Het geven van het juiste advies en de benodigde technische ondersteuning heeft de hoogste prioriteit. Met een goed uitgerust team van specialisten intern als wanneer nodig extern, leveren wij de juiste producten voor de juiste toepassing volgens klantspecifieke eisen. Uiteraard speelt de gewenste balans tussen prijs en kwaliteit hierin ook een belangrijke rol.

Onze verantwoording enkel als leverancier stopt hier niet, ook het advies in aanbrengen van de stickers en plakinstructies op locatie kunnen wij voor u verzorgen. Daarnaast behoort het vooruit produceren aan de hand van een forecastlijst en het ondersteunen in het logistieke support dmv voorraadbeheer en levering op afroep (Kanban, 2-bin systeem, VMI, Jit) tot onze mogelijkheden.

Samen met u vinden wij de juiste specificatie voor elke toepassing.
Wij produceren hoogwaardige veiligheid, instructie en logo stickers die benodigd zijn voor elk type machine of apparatuur in de gehele agrarische en groene sector. Ook het rechtstreeks bedrukken van halffabrikaten / machine onderdelen of objecten, zelfs bij u op locatie behoort tot onze mogelijkheden. 

Vooraf worden de eisen en omstandigheden waarbinnen het product wordt toegepast besproken. Door onze speciale inkten en materialen kunnen wij ervoor zorg dragen dat de producten ook bij aanraking in extreme omstandigheden nog functioneren. Wanneer nodig vindt er een test traject plaats. Dit kan door de klant of indien gewenst door Aldoscreen uitgevoerd worden. Ook zijn wij ervaren in het projectmatig samenwerken met Research & Development afdelingen.

Daarnaast zijn we met onze partners in staat versnelde testresultaten uit te voeren zoals oa een verweringstest tbv kleurechtheid / materiaalveranderingen. Alle items die zonlicht, vocht en warmte zien zijn onderworpen aan de schadelijke krachten van de natuur. Ook andere testmethodes zijn mogelijk denk aan rek en krimp, hechting op ondergrond, bestendigheid tegen vocht, vetten, brandstof, chemische middelen, etc. Met deze testmethoden zijn wij in staat garanties af te geven aan een product.

Na het vinden van de juiste specificaties worden deze vastgelegd. Hiermee waarborgen wij een identiek / constant product ook in de toekomst.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staat voorop!
Aldoscreen wordt gedreven door kwaliteit. Dit gebeurt in onze totale organisatie met als doel de hoogst mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid te realiseren. Aldoscreen is volledig ISO 9001:2015 gecertificeerd en heeft de intentie om ISO 14001:2015 te gaan behalen. Daarnaast zijn wij bekend met de ISO/TS 16949 kwaliteitsnorm en werken wij wanneer gevraagd volgens deze kwaliteitsprocessen (PPAP, CMP etc.)

Ook voor vragen omtrent leveringen volgens UL en CSA normen kunt u bij ons terecht, dit om toegang tot vele export markten te vereenvoudigen.

Naast kwaliteit staat Aldoscreen ook voor leverbetrouwbaarheid. Met ons team zijn wij in staat spoedleveringen, wanneer nodig, dezelfde dag te leveren. De gevolgen in productie bij een bandstop vanwege een ontbrekend artikel zijn bij ons bekend.

Meer informatie / vrijblijvende offerte?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bel: 0165 - 31 30 91 of mail naar info@aldoscreen.nl

Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen?
Dit kan eenvoudig via ons offerteformulier.