3M-stickers

 • Chemical proof

 • Advies op maat

 • Automotive geschikt

Kies voor de hoge kwaliteit van 3M-stickers

Aldoscreen is een toonaangevende leverancier van 3M-stickers en –labels, ook bekend onder de merknaam Scotchcal. Als het gaat om hoogwaardige stickers en labels, is 3M een van de meest betrouwbare merken ter wereld. Met een uitgebreide productlijn en een scala aan materialen om uit te kiezen, is er voor vrijwel elke toepassing een 3M-sticker beschikbaar bij ons bedrijf. Daarnaast biedt Aldoscreen een uitgebreid assortiment van 3M-stickers en staat het bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Aldoscreen biedt ook maatwerkoplossingen en advies op maat, zodat klanten altijd de juiste sticker kunnen vinden voor hun specifieke toepassing. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij 3M preferred supplier zijn.

De populairste materialen van 3M

3M-stickers en labels zijn er in vele varianten. Wij zetten de meest verkochte materialen voor u op een rijtje. Een van de meest populaire materialen voor 3M-stickers is de 3M 3690-serie. Deze serie is speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen en biedt uitstekende hechting op een breed scala aan oppervlakken, waaronder metaal, glas en kunststoffen. De 3M 3698 is een speciale variant van deze serie. Dit is een gegoten premium folie (50µm) met permanente, uiterst krachtige lijmlaag die geschikt is voor ondergronden met een lage oppervlaktespanning, zoals verscheidene kunststoffen. Deze materialen gaat tot 6 jaar mee.

Ook populair is de 3M 580-serie, ideaal voor toepassingen waarbij een hoge mate van reflectie vereist is, zoals verkeersborden en veiligheidstekens.

De 3M™ Controltac™ Graphic Film with Comply™ Adhesive IJ180mC-10 (voorheen IJ180Cv3) is een Premium gegoten folie met een grijs gepigmenteerde lijmlaag voor een hoge dekking van een gekleurde ondergrond. Met de Comply™-technologie kunnen luchtbellen verwijderd worden langs microluchtkanalen in de lijm. De Controltac™-technologie zorgt ervoor dat de zelfklevende folie geherpositioneerd kan worden, totdat de folie met druk wordt vastgezet. Alleen al de meest populaire materialen van 3M zijn te gebruiken voor oneindig veel doeleinden, zeker als u deze laat zeefdrukken door Aldoscreen, dé specialist in industrieel drukwerk.  

De vele verschillende materialen van 3M

Door ons ruime aanbod zijn er labels en stickers voor allerlei oppervlakken. Ook voor gladde oppervlakken is er een sticker. Denk hierbij aan polypropyleen en polyethyleen. Ze bieden uitstekende hechting en duurzaamheid, zelfs in extreme temperaturen en vochtige omstandigheden. Ook zijn er stickers die bestand zijn tegen chemicaliën en allerlei weersinvloeden. Voor toepassingen die een hoge mate van flexibiliteit vereisen, biedt Aldoscreen de IJ3690-serie van 3M. Deze serie is ontworpen voor gebruik op voertuigen en biedt uitstekende hechting en duurzaamheid, zelfs op gebogen oppervlakken en complexe contouren. Voor toepassingen waarbij kleur belangrijk is, biedt 3M de 3M 7871-serie. Deze serie biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen en is ideaal voor gebruik in merk- en identificatietoepassingen.

Andere 3M-materialen waarop Aldoscreen diverse zaken kan drukken, zijn:

 • 3M 92200
 • 3M 7905
 • 3M 7908
 • 3M 7510
 • 3M 7952 / 3M 7955
 • 3M 467 / 3M 468
 • 3M 5952
 • 3M 580

Kies voor de kennis en ervaring van Aldoscreen

Hoewel er verschillende plaatsen zijn waar men 3M-stickers kan kopen, koopt u de 3M-stickers het best bij Aldoscreen. Aldoscreen is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige stickers en labels, en heeft een diepgaande kennis van de verschillende soorten 3M-stickers en hun toepassingen.

Profiteer van onze goede service

Al met al is Aldoscreen een betrouwbare keuze voor de aanschaf van 3M-stickers vanwege de combinatie van hoogwaardige producten, diepgaande kennis en onze deskundige R&D afdeling. Bovendien heeft Aldoscreen een uitstekende klantenservice en aftersales-service. Het bedrijf streeft ernaar om klanten de best mogelijke service te bieden en staat klaar om te helpen bij vragen en problemen met betrekking tot 3M-stickers. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 165 31 30 91.