Onderhoudsstickers

Zodat u altijd weet wanneer onderhoud vereist is

  • Chemical proof

  • 10 jaar kleurecht

  • Buitenkwaliteit gegarandeerd

Onderhoudsstickers

De onderhoudsstickers worden ingezet wanneer regelmatige inspectie van machines en apparatuur vereist is. Dit type stickers heeft verschillende benamingen namelijk: inspectie-, vervaldagaanduiding- en keuringsstickers, controle- of kalibratielabels. Door het gebruik van deze labels is direct zichtbaar wanneer een volgende controle of kalibratie op het programma staat. Aldoscreen is in staat standaard controlestickers te leveren of deze geheel naar uw wensen te ontwerpen. Denk hierbij aan het gebruik van uw layout, logo, fonts en kleuren.

Deze onderhoudsstickers worden gebruikt in verschillende industrieën. Het is vooral van belang dat de stickers laten zien wanneer het product voor het laatst is gekeurd of tot wanneer een keuring geldig is. Een keuringssticker is hiervoor dan ook het ideale middel.

WAT WIJ DOEN

Specialistisch advies in technisch drukwerk

Aldoscreen levert al sinds de jaren 70 industrieel (zeef)drukwerk waar merken van houden. Labels die vaak onder de meest lastige omstandigheden functioneel en kleurecht moet blijven. Wij duiken hiervoor graag (met u) de diepte in.