Zeefdruklabels
en -stickers

Deze zijn er in allerlei kleuren,
met een kleurechtheid van 7 tot 10 jaar bij buitengebruik

  • Chemical proof

  • 10 jaar kleurecht

  • Buitenkwaliteit gegarandeerd

Hoogwaardige zeefdruklabels en -stickers

Zeefdruklabels, ook wel zeefdrukstickers genoemd, zijn hoogwaardige labels en stickers. Dit zijn duurzame labels, welke voldoen aan hoog gestelde eisen. Zeefdrukstickers en -labels staan garant voor een uitstekende kleur-, UV-, kras- en weerbestendigheid bij langdurig buitengebruik. De stickers en -labels hebben een minimale kleurechtheid bij buitengebruik van 7 tot 10 jaar. Daarnaast is een gezeefdrukte sticker of een label in zeefdruk een goede keuze. Zeefdruklabels en zeefdrukstickers zijn bestand tegen olie, vetten, brandstof of bijtende chemicaliën. De inkt voor zeefdrukstickers is altijd krasvast, heeft een sterke kleurechtheid, kleurkracht en een exacte PMS-kleur.

Zeefdrukstickers- en labels in bijzondere kleuren

In zeefdruk is het mogelijk om zeefdrukstickers en -labels met goud en fluorkleuren te maken. Zeefdrukinkt hecht op bijna alle materialen, waardoor de keuze in type zeefdrukstickers en -labels oneindig is. Aldoscreen produceert zowel de hoogwaardige als standaard zeefdruk labels. De gewenste balans tussen prijs en kwaliteit speelt hierin een belangrijke rol. Advies nodig voor zeefdruk stickers? Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze. Deze labels zijn zeven tot tien jaar kleurecht, bij zowel binnen- als buitengebruik.

Zo worden zeefdruklabels en zeefdrukstickers gemaakt

Zeefdruklabels en zeefdrukstickers zijn populaire producten die worden gebruikt voor het identificeren en labelen van verschillende items. Zeefdruk is een druktechniek waarbij inkt door een gaas wordt gedrukt op het te bedrukken materiaal. De labels en stickers worden gemaakt met een sjabloon waarin delen zijn uitgespaard om de gewenste vorm te creëren. Het ontwerp dat Aldoscreen maakt is scherp en duurzaam, waardoor u perfecte zeefdruklabels en zeefdrukstickers krijgt.

Koop uw zeefdruklabels en -stickers bij Aldoscreen.

Aldoscreen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in zeefdrukken en biedt een breed scala aan zeefdruklabels en zeefdrukstickers van hoge kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze 3M-stickers. Enkele redenen waarom u zeefdruklabels en zeefdrukstickers bij Aldoscreen zou moeten kopen:

  • Hoge kwaliteit: De zeefdruklabels en zeefdrukstickers van Aldoscreen zijn van topkwaliteit en gaan lang mee. Het bedrijf maakt gebruik van de beste materialen en goede inkt om ervoor te zorgen dat de labels en stickers bestand zijn tegen slijtage en niet vervagen. Hierdoor blijven de labels en stickers lange tijd zichtbaar en duidelijk leesbaar.
  • Maatwerk: Aldoscreen biedt de mogelijkheid om zeefdruklabels en zeefdrukstickers op maat te maken. Dit betekent dat u labels en stickers kunt maken met uw eigen ontwerp en specifieke afmetingen. Dit is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar gepersonaliseerde labels en stickers voor hun producten.
  • Snelle levering: Aldoscreen biedt snelle levering van zeefdruklabels en zeefdrukstickers. Dit is handig voor bedrijven die snel labels en stickers nodig hebben om hun producten te identificeren en te labelen.