Industriële labels

Labels die bestand zijn tegen extreme omstandigheden

  • Chemical proof

  • 10 jaar kleurecht

  • Buitenkwaliteit gegarandeerd

Wij verzorgen voor u de essentiële industriële labels

Industriële stickers en labels zijn een essentieel onderdeel van veel industriële processen. Ze zijn nodig voor het identificeren en markeren van machines, apparatuur en materialen. Als u de juiste industriële stickers en labels uitzoekt, is het belangrijk om rekening te houden met de omstandigheden waarin ze worden toegepast. Hier helpt Aldoscreen u graag bij.

Wij zorgen ervoor dat u optimaal tevreden bent

Bij onze oplossingen voor industriële stickers en labels bieden wij per branche het juiste product. Het aanbod van industriële stickers en labels bij Aldoscreen is zeer groot. Daarom bespreken wij voorafgaand aan de productie, wat uw eisen zijn aan de stickers en labels. Als u op zoek bent naar industriële labels van hoge kwaliteit, dan is Aldoscreen een goede keuze. Aldoscreen biedt een breed scala aan label- en zeefdrukoplossingen voor allerlei industriële toepassingen. Deze labels zijn duurzaam, waterbestendig en bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Bovendien bieden wij een uitgebreide selectie aan materialen, kleuren en maten om aan uw wensen en eisen te voldoen. Met onze expertise in het produceren van hoogwaardige industriële labels en hun uitstekende klantenservice, kunt u erop vertrouwen dat Aldoscreen de beste labeloplossingen biedt.

Profiteer van de lange levensduur, ook in extreme omstandigheden

Met onze ervaring en goede kennis van inkten en materialen zijn wij in staat om de beste industriële stickers en labels te leveren. Wanneer nodig vindt er een testtraject plaats om de duurzaamheid van de stickers en labels te waarborgen. Wij bieden verschillende testmethodes aan, zoals een label-verweringstest of labelverouderingstest. Hiermee testen we kleurechtheid, krasvastheid, UV-bestendigheid, slijt- en scheurvastheid en materiaalveranderingen. Hierdoor blijft de hoge kleefkracht en dus goede hechting jarenlang bestaan.

Wij testen uw product op alle mogelijke omstandigheden

Bij het testen van industriële stickers en labels stellen we deze bloot aan onder andere zonlicht, UV, vocht en warmte. We bieden ook andere testmethoden aan, zoals rek- en krimpbestendigheid, hechting op de ondergrond, bestendigheid tegen vocht, oliën, vetten, brandstof en chemische middelen. Met deze testmethoden zorgen we ervoor dat de industriële stickers en labels van hoge kwaliteit zijn. Ook weet u dan zeker dat u de juiste industriële stickers en labels bestelt, die perfect passen bij de doeleinden waarvoor u de materialen nodig heeft.

Profiteer van onze technische ondersteuning

Onze verantwoordelijkheid als leverancier stopt niet bij het leveren van industriële stickers en labels. Wij bieden ook technische ondersteuning en plakinstructies om ervoor te zorgen dat de stickers en labels correct worden aangebracht en langdurig functioneren. De stickers en labels gaan namelijk lang mee, zowel op het gebied van kleefkracht als wat betreft kleurechtheid.