Industrieel drukwerk

Voor diverse industriële toepassingen

  • Chemical proof

  • 10 jaar kleurecht

  • Buitenkwaliteit gegarandeerd

Aldoscreen als professionele industriële drukkerij

Aldoscreen is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig drukwerk. We hebben de nieuwste technologieën en apparatuur om aan uw eisen te voldoen. Hiermee hebben we al vele projecten mogen voltooien in de 50 jaar die Aldoscreen nu actief is. Professioneel drukwerk is van cruciaal belang voor bedrijven die zich willen onderscheiden van hun concurrenten. Bij Aldoscreen begrijpen we dat het belangrijk is dat het drukwerk van hoge kwaliteit is en er professioneel uitziet, omdat het bedrijfsimago er sterk door wordt beïnvloed. Op verschillende soorten stickers en labels verzorgen wij professioneel drukwerk op maat. Hierbij zijn alle afmetingen mogelijk, ook grote formaten. Onze professionele drukkerij is zeer veelzijdig, dus wij bieden altijd een oplossing op maat.

Welke diensten leveren wij als professionele drukkerij?

Industrieel drukwerk omvat een breed scala aan producten, zoals labels en stickers, bedrukking op bedieningspanelen, objectbedrukking en bedrukking op kunststof. Elk van deze producten is belangrijk voor de promotie en identificatie van een bedrijf. Het is van groot belang dat ze er professioneel uitzien en van hoge kwaliteit zijn, zeker als u drukwerk op groot formaat wenst, waarvoor u ook uitstekend terecht kunt bij Aldoscreen.

Industrieel drukwerk

Er is een goede reden waarom u kiest voor het industrieel drukwerk van Aldoscreen. Industrieel drukwerk is een belangrijk onderdeel van veel bedrijfsprocessen, zeker bij de productie van producten in het hogere segment, zoals elektronica bedieningspanelen. Het omvat alles wat bedrijven nodig hebben om informatie te communiceren of te identificeren op hun producten en verpakkingen. Dit kan variëren van industriële labels tot grootschalige zeefdruktoepassingen. Al deze objecten en halffabrikaten kunnen zelfs eventueel op locatie gedrukt worden.

Bestand tegen zware omstandigheden

Industriële labels en stickers zijn ontworpen om lang mee te gaan en om bestand te zijn tegen zware omstandigheden, zoals extreme temperaturen, vocht, uv-licht en chemicaliën. Deze labels worden vaak gebruikt in productieprocessen, magazijnen, transport en logistiek, waar ze dienen als belangrijke identificatiemiddelen. Industriële labels moeten duurzaam, betrouwbaar en goed leesbaar zijn. Daarom is het belangrijk dat ze worden geproduceerd door een professionele drukkerij, zeker als u kiest voor Aldoscreen, aangezien wij werken met zeefdruk.

Verschillende soorten industrieel drukwerk en printing

Aldoscreen biedt verschillende soorten industrieel drukwerk en printing aan, waaronder zeefdrukken, digitale druk en drukken op locatie. Elk van deze technieken heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, afhankelijk van de specifieke behoeften van het bedrijf.

Zeefdrukken

Zeefdruk is geschikt voor standaard of hoogwaardig bedrukken van een breed scala aan materialen, waaronder kunststof, plastic, papier, karton, hout en metaal. Door de diversiteit in inktkeuzes is hechting op elk materiaal mogelijk. Dit maakt het een veelzijdige optie voor bedrijven die producten en verpakkingen in verschillende materialen produceren. Zeefdruk staat garant voor een uitstekende kleur-, kras- en weerbestendigheid bij langdurig buitengebruik. De levensduur van de opdruk is dan gemiddeld zeven tot tien jaar. De inkten hebben een sterke kleurkracht en een exacte PMS kleur waarbij zowel goud en fluor mogelijk zijn.

Digitale druk

Digitale druk is een veelgebruikte methode, die vele voordelen biedt, zoals hoge resolutie en de mogelijkheid om afbeeldingen en ontwerpen snel en gemakkelijk te wijzigen. Hierdoor is het mogelijk om snel een groot aantal unieke items te produceren.

 

 

Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen

Aldoscreen streeft ernaar om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. We gebruiken milieuvriendelijke inkten en materialen en hebben geïnvesteerd in energiezuinige apparatuur om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit maakt het mogelijk voor bedrijven om hun producten te laten produceren zonder de impact op het milieu te vergroten.

Aanvullende diensten

Naast het bieden van kwaliteitsdrukwerk en printing, biedt Aldoscreen ook aanvullende diensten zoals registratie van het drukwerk in uw Quality Management system, productie, opslag en logistiek. Dit stelt bedrijven in staat om al hun drukwerkbehoeften onder één dak te hebben en vermindert de complexiteit van het werken met meerdere leveranciers.