Informatiestickers

Ten behoeve van het waarborgen van veiligheid

Gebruiksaanwijzing labels

Middels een pictogram, tekening of aanwijzing kan een gebruiksaanwijzing label bijdragen aan de juiste bediening of handeling. Een label als deze kan in bepaalde situaties zelfs van levensbelang zijn, omdat het label ervoor kan zorgen dat een machine op de juiste manier wordt bediend. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inkten en materialen zodat het label in alle situaties leesbaar blijft en zo levensgevaarlijke situaties kan voorkomen. Wat resulteert in een zeer hoogwaardig en functioneel label.

Informatie en instructie stickers product/machine specifiek

Ook wel bekend als instruction decals. Vanwege het waarborgen van de veilig- en bedienbaarheid van de machines of producten is het noodzakelijk dat de informatie en instructie stickers langdurig functioneren. De Aldoscreen labels (ten behoeve van informatie en instructie) zijn speciaal ontworpen om de meest agressieve omgevingen te weerstaan.

Witgoed en elektronische apparaten labels

Labels op witgoed en elektronische apparaten dienen verschillende doelen. Zo zijn de labels voor de consument het symbool van herkenbaarheid. Voor de producent daarentegen symboliseert het label de signatuur van een apparaat. Ook zijn er informatiestickers beschikbaar die de bediening van apparaten toelichten door middel van pictogrammen. Een bedieningspaneel wordt op deze manier overzichtelijk.