R&D

Research & Development

  • Voorraad beheer

  • Advies op maat

  • Kwaliteits controle

Vooraf worden de eisen en omstandigheden waarbinnen het product wordt toegepast besproken. Wanneer nodig vindt er een test traject plaats. Dit kan door de klant of indien gewenst door Aldoscreen uitgevoerd worden. Ook zijn wij ervaren in het projectmatig samenwerken met Research & Development afdelingen. Daarnaast zijn we met onze partners in staat versnelde testresultaten uit te voeren zoals oa een verweringstest tbv kleurechtheid / materiaalveranderingen. Alle items die zonlicht, vocht en warmte zien zijn onderworpen aan de schadelijke krachten van de natuur. Ook andere testmethodes zijn mogelijk denk aan rek en krimp, hechting op ondergrond, bestendigheid tegen vocht, vetten, brandstof, chemische middelen, etc. Met deze testmethoden zijn wij in staat garanties af te geven aan een product.

Na het vinden van de juiste specificaties worden deze vastgelegd. Hiermee waarborgen wij een identiek / constant product ook in de toekomst. Gewenst kunnen wij een prototype produceren of de eerste levering volgens het ‘Production Part Approval Process’ ofwel PPAP aanleveren. Een vaak toegepast proces in de automotive branche.

Research & Development

Uitgebreide test voor labels

De labels en bijbehorende lijmsoorten zijn uitgebreid getest onder verschillende omstandigheden en met verschillende invloeden. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste labels voor uw toepassing. Kom met ons in contact en wij adviseren u graag!