Gespecialiseerd in
drukwerk, zeefdruk
en labelprojecten

  • Vocht- en vuilbestendig

  • Temp +/- bestendig

  • Krasvast

Veel mogelijkheden voor verschillende soorten drukwerk

Bij Aldoscreen omarmen we het motto "Kan niet, bestaat niet." Het is een uitdrukking van onze vastberadenheid en vasthoudendheid om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. We denken altijd met u mee en zijn bereid om op alle vlakken een stapje verder te gaan om uw projecten succesvol te realiseren.

Wij helpen u graag met verschillende soorten projecten

  • In samenwerking met een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines ontwikkelen we duurzame labels, die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en zware slijtage. Ze zijn ook milieuvriendelijk dankzij het gebruik van recyclebare materialen.

  • Wij ontwikkelen ook labels voor machine-identificatie. Hiervoor maken we op maat gemaakte labels, die niet alleen de machines identificeren, maar ook dienen als een effectief marketinginstrument voor het bedrijf. Het resultaat is een gepersonaliseerde oplossing, die de merkherkenning versterkt en de professionele uitstraling van uw bedrijf verbetert.

  • Veiligheidslabels voor landbouwapparatuur. We ontwerpen veiligheidslabels, die essentiële instructies bevatten voor het juiste gebruik van verschillende soorten apparatuur. Deze labels bevatten pictogrammen en waarschuwingsberichten om de gebruikers bewust te maken van de gevaren van de machines. Ook kan men door middel van deze labels de juiste voorzorgsmaatregelen treffen. Onze focus ligt op duidelijkheid en aandacht voor detail en zorgt voor het verminderen van het risico op ongevallen.

  • Spoedprojecten: Ook bij noodgevallen helpen wij u graag. Door onze korte lijnen schakelen we snel en we leveren uw labels en drukwerk op de gewenste tijd. Ontdek al onze werkzaamheden.