Specialistisch advies voor technische labels

Een sterk merk komt niet uit de lucht vallen. Dat is een continu proces van consistente communicatie, doorgevoerd tot in het kleinste detail. Zo bouwt u aan vertrouwen. En zoals uw klanten rekenen op de betrouwbaarheid van uw product, zo wilt u moeiteloos kunnen vertrouwen op technisch hoogwaardige labels.

Aldoscreen levert al sinds de jaren 70 (zeef)drukwerk waar merken van houden. Drukwerk dat vaak onder de meest lastige omstandigheden functioneel en kleurecht moet blijven. Om te achterhalen aan welke voorwaarden ons product moet voldoen, duiken wij graag de diepte in. We pluizen technieken en materialen uit en testen ze in de praktijk. Een proces dat resulteert in labels, groot en klein, die temperatuurverschillen, vocht, vuil en de tand des tijds glansrijk doorstaan. In andere situaties vinden we de oplossing in het rechtstreeks bedrukken van materialen als kunststof of metaal en zelfs het drukken op locatie. Uitdagingen die wij aanpakken als een enthousiast, compact team, met korte lijnen, veel flexibiliteit en een hoge graad van service. Wij nemen de administratieve afhandeling graag uit handen, zodat uw proces door kan en uw merk krijgt wat het verdient.

WAT WIJ DOEN

Specialistisch advies in technisch drukwerk

Aldoscreen levert al sinds de jaren 70 industrieel (zeef)drukwerk waar merken van houden. Labels die vaak onder de meest lastige omstandigheden functioneel en kleurecht moet blijven. Wij duiken hiervoor graag (met u) de diepte in.

WAAR WIJ VOOR STAAN

De kernwaarden waar u op kunt vertrouwen

 • Ability

  Hoge mate van specialistische kennis en kunde

 • Attention

  Hoge graad van service en klantgerichtheid

 • Ambition

  De ambitie om de beste te willen zijn in wat we doen

 • Approach

  Aanpak om steeds tot de beste oplossing te komen

Aldoscreen levert al sinds de jaren 70 (zeef)drukwerk waar merken van houden. Om te achterhalen aan welke voorwaarden ons product moet voldoen, duiken wij graag de diepte in. We pluizen technieken en materialen uit en testen ze in de praktijk. Een proces dat resulteert in labels die iedere omstandigheid doorstaat. Een sterk merk komt niet uit de lucht vallen. Dat kunnen wij alleen met een goed team. Aanpakkers die zorgen dat alles op rolletjes loopt. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken?