Aldoscreen levert
industrieel drukwerk
aan diverse markten

De veelzijdige expert op het gebied van drukwerk

Iedere markt heeft zijn specifieke eisen waarmee wij bekend zijn door onze jarenlange expertise. Aldoscreen is een expert op het gebied van diverse drukwerk technieken zoals zeefdruk en digitaal. Onze veelzijdigheid stelt ons in staat om actief te zijn binnen een breed scala aan markten, waarin we unieke en op maat gemaakte oplossingen bieden. Wij vertellen u graag over de markten waarin wij actief zijn.

Markten

Labels en stickers voor de agrarische sector

Wij zijn onder andere actief binnen de agrarische sector. Binnen deze sector leveren wij hoogwaardige labels, die essentieel zijn voor landbouwmachines, tuinbouwapparatuur en andere groene toepassingen. Onze labels zijn bestand tegen de zware omstandigheden in deze sector en dragen bij aan de veiligheid en efficiëntie van de activiteiten.

Onze labels en stickers voor bedrijven in de industrie en techniek

In de industrie en techniek zijn duidelijke en duurzame labels van groot belang. Deze labels worden gebruikt voor de identificatie en kalibratie van machines, gereedschappen en andere apparatuur. Aldoscreen biedt oplossingen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden, zoals blootstelling aan vetten en chemische stoffen. Ook zijn onze labels en stickers zeer goed bestand tegen slijtage en gebruiken wij speciale materialen voor een sterke en langdurige hechting. Hierdoor zijn ze perfect voor industriële toepassingen.

Labels voor de gezondheidszorg en farmacie

Voor de gezondheidszorg en farmacie bieden wij labels en stickers voor medicijnen, medische apparatuur, hulpmiddelen en laboratoriummaterialen. Onze labels worden altijd gemaakt conform de voorschriften en dragen bij aan de juiste identificatie. Deze producten worden desgewenst voorzien van een identificatienummer, barcode of QR code, waarmee men de producten niet alleen kan identificeren, maar ook makkelijk kan traceren.

Duurzame labels voor de logistiek en het transport

In de sector transport en logistiek leveren we op maat gemaakte etiketten voor pakketten, andere zendingen en transportcontainers. Onze duurzame labels zorgen voor een correcte identificatie en tracking van goederen, gedurende de hele logistieke keten.

Ontdek onze veelzijdigheid en expertise

Dit is slechts een greep uit de diverse markten waarin Aldoscreen actief is. Met onze veelzijdigheid en expertise zijn wij in staat om aan uiteenlopende behoeften van verschillende bedrijven en sectoren te voldoen. Vertel ons waar u naar op zoek bent en samen zoeken we de juiste oplossing en toepassing in uw markt.  Neem contact met ons op door te bellen naar +31 165 31 30 91 of bereik ons door ons contactformulier in te vullen.