Industrieel drukwerk

Voor diverse industriële toepassingen

  • Chemical proof

  • 10 jaar kleurecht

  • Buitenkwaliteit gegarandeerd

Bij producten met hogere aanschafkosten die vele jaren in gebruik zullen zijn is het wenselijk dat de logo, typeaanduiding of modelnaam stickers net zo lang meegaan. Zeefdruk biedt door de kleurechtheid, inktlaagdikte, hoge slijtvastheid en uitstekende hechting deze hoge eisen. Producten, halffabricaten, panelen, kastdelen, objecten, behuizingen met speciale vormen, gebogen of opstaande delen en eventuele lasstiften zijn in zeefdruk uitermate geschikt.

Onze verantwoordelijkheid als leverancier stopt hier niet. Ook denken wij mee met onze producenten en productdesigners en bieden ondersteuning voor overige vraagstukken. Zowel het leveren van strips of folies ten behoeve van isolatie, indicatie, instructie, zelfklevend of afdichting. Als het voorzien van een bedrukking behoort tot onze mogelijkheden. Aldoscreen is dé specialist voor uw industrieel drukwerk. 

Aluminium, RVS en metaal bedrukken

Bij het bedrukken van metaalsoorten wordt gebruik gemaakt van zeefdruk. Aldoscreen is dé betrouwbare partner voor het bedrukken van onder andere aluminium, RVS en gelakt of gepoedercoat metaal. Ook panelen in verschillende vormen kunnen wij voorzien van een bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan gaten, panelen met gebogen of opstaande delen of eventuele lasstiften. Samen komen we tot het gewenste resultaat.

Vacuümvormen bedrukken

Voor vacuümvorming met opdruk bent u bij Aldoscreen aan het juiste adres. Wij maken gebruik van speciale flexibele inkt en de correcte kunststoffen, waardoor het mogelijk is een plaat te vervormen. Het vacuümvormen wordt verzorgd door een betrouwbare partner waarmee wij al jaren samenwerken. U kunt er dus op vertrouwen dat Aldoscreen het gewenste resultaat zal leveren.

 

 

Kunststof en plastic bedrukken

Aldoscreen bedrukt een diversiteit van kunststoffen als PMMA, PET, acrylaat, hard of geschuimd pvc, polystyreen platen of folies. Met deze materialen vervaardigen wij de meest uiteenlopende producten. Zeefdruk is de juiste keuze wanneer er hoge eisen worden gesteld zoals langdurige kleurecht- en slijtvastigheid bij binnen- en buitengebruik.

 

 

Glas bedrukken

Voor het bedrukken van glas maken we gebruik van speciale inkten. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers kan Aldoscreen verschillende soorten glas bedrukken. Denk hierbij aan glasplaatjes, glasplaten en glaspanelen. Aldoscreen denkt met u mee en samen komen we tot het gewenste eindresultaat.

 

Aangeleverde producten & halffabricaten bedrukken

Ook voor het bedrukken van aangeleverde producten of halffabricaten kunt u bij ons terecht zoals bedieningspanelen, behuizingen, objecten of plaatmateriaal. Met onze goede kennis en ervaring zijn problemen als hechting op lastige materialen of ondergronden geen verrassing.

 

 

Bisonyl en zeildoek bedrukken

Bisonyl is een polyethyleen materiaal. Ook wel bekend als zeildoek. Dit materiaal is glad van structuur, erg sterk en slijtvast. Ook is bisonyl in vele kleuren verkrijgbaar.

Aldoscreen kan het gehele traject van het industrieel bedrukken tot en met confectie van het bisonyl zeildoek voor u verzorgen. Wij helpen u van ontwerp, bedrukking tot afwerking. Zo creëren we door middel van een gestikte of gelaste afwerking of een afwerking met klittenband of ringen een eindproduct naar wens.

Magneetfolie bedrukken

Wat drukken op magneetfolie zo praktisch maakt is dat u het eenvoudig aan kunt brengen, maar minstens net zo eenvoudig weer kunt verwijderen. Magneetfolie hecht op vrijwel alle metaalhoudende ondergronden. Denk hierbij aan kasten, machines, magazijnstellingen en zo nog veel meer. Dit maakt magneetfolie ideaal voor tijdelijke toepassing of als identificatie.

Frontfolie en frontpanelen bedrukken

Het bedrukken van frontfolies wordt gedaan aan de achterzijde van het materiaal. Vaak zijn deze materialen ofwel polycarbonaat of polyester en vaak zijn de frontfolies zelfklevend. Voor het ontwikkelen van bedrukte frontfolies wordt er gebruik gemaakt van zeefdruk. Het gebruik van frontfolies resulteert erin dat de frontfolies erg sterk zijn, bestand zijn tegen chemicaliën en te bedrukken zijn in verschillende vormen en patronen.

Voor het bedrukken van frontpanelen wordt er door middel van zeefdruk gedrukt op kunststof of metaal. Frontpanelen worden aan zowel de voor- en achterzijde bedrukt. De frontpanelen zijn goed bestand tegen chemicaliën en er zijn krasvaste varianten beschikbaar om voor extra bescherming te zorgen. Ook kunnen de frontpanelen worden voorzien van verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan gaten.

Hout bedrukken

Ook het bedrukken van hout zowel dun als dik materiaal behoort bij Aldoscreen tot de mogelijkheid. Wij maken gebruik van speciale zeefdruk inkten waardoor de opdruk een sterke kleurkracht, krasvaste en lange levensduur krijgt.

Drukken op locatie

Wij drukken niet alleen in eigen drukkerij. Wanneer halffabricaten / objecten van groot volume of formaat zijn, bekijken we de mogelijkheden van bedrukking op locatie. Dit geldt ook bij niet demonteerbare of zeer kostbare producten. Samen zoeken we naar de meest efficiënte en prijstechnisch interessante oplossing.