Automotive

Aldoscreen levert wereldwijd aan bedrijven die behoren tot de top 5 in de Automotive branche. Hierin staat kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voorop. Wij ondersteunen in meer aspecten dan enkel het leveren van producten. Het geven van het juiste advies en het uit handen nemen van technische en administratieve ondersteuning zoals de ISO/TS 16949 kwaliteitsnorm en kwaliteitsprocessen PPAP (Production Parts Approval Process), CMP (Cost Management Partnership), etc. heeft de hoogste prioriteit.

Met een goed uitgerust team van specialisten (intern en extern) leveren wij de juiste producten voor de juiste toepassing volgens klant specifieke eisen.

AWARD WINNING COMPANY

Paccar 10ppm award

PACCAR erkent jaarlijks leveranciers die voldoen aan de strenge "10 PPM" -kwaliteitsnorm van PACCAR of deze overtreffen.

Dit staat gelijk aan 10 defecte onderdelen voor elk miljoen componenten die naar PACCAR verzonden worden.

International Material Data System

IMDS

Het IMDS is het materiaal- gegevenssysteem van de auto-industrie. Alle materialen die worden gebruikt voor de productie van auto’s en bedrijfswagens worden verzameld, onderhouden, geanalyseerd en gearchiveerd in IMDS. IMDS, een wereldwijde standaard die door bijna alle wereldwijde OEM's wordt gebruikt, wordt gebruikt om te voldoen aan de verplichtingen die aan automotive fabrikanten worden opgelegd door nationale en internationale normen, inclusief hun wet- en regelgeving.

Ook deze zorg neemt Aldoscreen u uit handen.