Duurzame labels voor
buiten gebruik

Wij voorzien u graag van een passend advies

Duurzame labels voor langdurig buitengebruik met een kleurechtheidsgarantie van gemiddeld 7 tot 10 jaar nodig? Aldoscreen adviseert u graag!

Bij producten die vanwege de hoge aanschafkosten vele jaren in gebruik zullen zijn, is het wenselijk dat de logo, modelnaam of typeaanduiding stickers net zolang meegaan.

Vooraf worden de eisen en omstandigheden waarbinnen het product wordt toegepast besproken. Door onze ervaring en goede kennis van inkten en materialen zijn wij in staat stickers en labels te leveren die ook bij aanraking in extreme omstandigheden langdurig zullen functioneren.

Wanneer nodig vindt er een testtraject plaats. Dit kunt u zelf doen of indien gewenst kunnen wij met onze partners versnelde testresultaten uitvoeren. Bijvoorbeeld door een verweringstest met betrekking op kleurechtheid en materiaalveranderingen. Alle items die zonlicht, vocht en warmte zien zijn onderworpen aan de schadelijke krachten van de natuur. Ook andere testmethodes zijn mogelijk, denk aan rek en krimp, hechting op de ondergrond, bestendigheid tegen vocht, vetten, brandstof en chemische middelen. Met deze testmethodes zijn wij in staat garanties af te geven aan een product.

Heeft u een sticker of label met geen goede kleurechtheid? Kom met ons in contact, wij hebben de oplossing!
Onze verantwoordelijkheid als leverancier stopt hier niet. De benodigde technische ondersteuning als advies in het aanbrengen van de stickers of plakinstructies (op locatie) geven wij u graag!