Langdurige
outdoor labels

Labels die bestand zijn tegen langdurig buiten gebruik

Langdurige outdoor labels met een kleurechtheidsgarantie van gemiddeld 7 tot 10 jaar benodigd? Aldoscreen adviseert u graag. Bij producten met hogere aanschafkosten die vele jaren in gebruik zullen zijn is het wenselijk dat de logo, typeaanduiding of modelnaam stickers net zo lang meegaan. Vooraf worden de eisen en omstandigheden waarin het product wordt toegepast besproken. Door onze speciale inkten en materialen kunnen wij ervoor zorg dragen dat de labels ook bij aanraking in extreme omstandigheden nog optimaal functioneren.

Wanneer nodig vindt er een testtraject plaats. Dit kunt u zelf doen of indien gewenst kunnen wij met onze partners versnelde testresultaten uitvoeren. Bijvoorbeeld door een verweringstest met betrekking op kleurechtheid en materiaalveranderingen. Alle items die zonlicht, vocht en warmte zien zijn onderworpen aan de schadelijke krachten van de natuur. Ook andere testmethodes zijn mogelijk, denk aan rek en krimp, hechting op de ondergrond, bestendigheid tegen vocht, vetten, brandstof en chemische middelen. Met deze testmethodes zijn wij in staat garanties af te geven aan een product.

Op zoek naar langdurige outdoor labels? Kom met ons in contact, wij hebben de oplossing!

Onze verantwoordelijkheid als leverancier stopt hier niet. De benodigde technische ondersteuning als advies in het aanbrengen van de stickers of plakinstructies (op locatie) geven wij u graag!