Reflecterende labels

Labels die zorgen voor een goede zichtbaarheid

Reflecterende labels zorgen ervoor dat informatie ook in het donker voor iedereen duidelijk en herkenbaar is. Aldoscreen levert reflectie labels en stickers voor zowel promotionele doeleinden als verkeerssituaties. De reflecterende stickers worden onder andere toegepast als meet-, gevaar-, verkeer- of slagboomstickers.

De reflectie is in 4 klassen te onderscheiden. De richtlijnen zijn door de Europese Unie vastgesteld en beschrijven nauwkeurig aan welke vereisten markerings- en signaalborden dienen te voldoen. Heeft u hier vragen over? Wij adviseren u graag!

Bedrijfs- en hulpdienstvoertuigen rijden vaak met hoge snelheid, kunnen zwaar beladen zijn, maken plotselinge manoeuvres of blokkeren tijdelijk de weg. Dit moet goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Voertuigen die goed zichtbaar zijn, zijn namelijk veiliger. Denk bijvoorbeeld aan voertuig markering (reflecterend materiaal) voor een goede zichtbaarheid. Dit voorkomt verkeerongevallen en wordt ook erkend in de veiligheidsvoorschriften. (Sinds 2011 verplicht, zie regelement ECE104.)